Gå direkt till innehåll
Hagshultskossorna öppnar en modern lanthandel

Pressmeddelande -

Hagshultskossorna öppnar en modern lanthandel

Hagshults gård har haft en succéartad invigning av sitt nya affärsområde gårdsbutik och drivmedelsstation. I gårdsbutiken hittar du delikatesser som klimatcertifierat kött från Hagshults eget Kopensionat. Kompletterat med ett noga utvalt sortiment som delikatesspotatis, must, cider, öl, ostar och choklad. Bland det mer exotiska finns specialimporterade kryddor och kanel direkt från Sri Lanka.

  • Plötsligt händer det! Vi har många besökare på gården och vi får ofta frågan om vi har en gårdsbutik. Tanken har legat och grott och plötsligt stämde tajming och möjligheter, då slog vi till, säger Carl-Johan Bertilsson från Hagshultsgruppen.

När du handlat klart i butiken kan du tanka förnybar diesel (HVO) på gårdens egen tankstation. Stationen är uppkopplad mot internet och för att tanka loggar du enkelt in via en app.

  • Konceptet Fillngo gör att gårdens tankstation har uppgraderats till en öppen station där alla kan tanka. Man faktureras automatiskt precis som på en traditionell mack men du slipper att ha ett specifikt kort, säger Henrik Fridholm, marknadschef på Energifabriken, som levererat lösningen. 

Sedan tidigare driver Hagshultsgruppen försäljning av högkvalitativt kött till restauranger och privatpersoner samt pellets. Genom att addera gårdsbutik och drivmedelsförsäljning skapar man den moderna gården med flera affärsområden med syfte att serva sina kunder så bra och brett som möjligt.

Relaterade länkar

Ämnen


Energifabrikens vision är att öka tempot i omställningen till ett 100% förnybart samhälle och göra det enkelt att välja förnybart idag.

Kontakter

Henrik Fridholm

Henrik Fridholm

Presskontakt Marknadschef 010-25 21 275

Relaterat innehåll